Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΤΕΙ   ΔΥΤΙΚΗΣ   ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

04/02/2013 – Γραφείο Τύπου Φοιτητών Παραρτήματος Ανεξάρτητο Παρατάξεων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως από αυτή τη στιγμή που δημοσιεύεται η παρούσα ανακοίνωση, συστάθηκε και λειτουργεί στο χώρο του ΤΕΙ μας, «Γραφείο Τύπου»  24 ώρες το 24ωρο με στόχο:
·         Προσπάθεια πληροφόρησης των σχετικών αλλαγών και των τριών τμημάτων του παραρτήματός μας
·         Άμεση αναμετάδοση άρθρων και ειδήσεων από άλλα ΤΕΙ/ΑΕΙ
·         Βήμα για άμεση δημοσίευση άρθρων από κάθε ενδιαφερόμενο συμφοιτητή ή καθηγητή μας
·         Άμεση επικοινωνία με τα ενδιαφερόμενα τοπικά ή μη ΜΜΕ 

Για το λόγο αυτό,
·         Κάθε ενδιαφερόμενος συμφοιτητής μας, μπορεί να συμμετάσχει στην ομάδα μας, ερχόμενος σε επικοινωνία με το group μας:
το mail μας:
ή με τη φυσική του παρουσία στο γραφείο (δίπλα από τους τεχνικούς)

·         Κάθε τοπικό ή μη ΜΜΕ, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο:
24670 87330 ή στο email: sxedioathina2013@gmail.com

·         Κάθε ενδιαφερόμενος φοιτητής ή καθηγητής μας, καθώς και κάθε παράταξη, προκειμένου να δημοσιεύσουμε οτιδήποτε, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας στο mail μας:
sxedioathina2013@gmail.com ,  στο τηλέφωνο: 24670 87330, στο group: https://www.facebook.com/groups/437073586360719/ ή με τη φυσική παρουσία σας στο γραφείο (δίπλα από τους τεχνικούς)

·         Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία/επικοινωνία μπορείτε να καλείτε ή να στέλνετε mail. Δεν αποτελούμε πάγια θέση ή κομμάτι που απορρέει από κάποια διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης ή του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά είμαστε μέλη της φοιτητικής κοινότητας και ως ανεξάρτητοι παρατάξεων φοιτητές βρισκόμαστε εδώ. Δεχόμαστε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στον αγώνα για τα Τμήματα της Καστοριάς. Δεν λογοκρίνουμε τίποτα, δημοσιεύουμε και αναδημοσιεύουμε τα πάντα, είμαστε αλληλέγγυοι με όλα τα Τμήματα που θίγονται σε όλη την Ελλάδα και χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις τους. Δηλώνουμε κι εμείς όπως στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πως ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου